Pallets kopen Noord-Brabant

de-bruijn-pallets-vrachtwagen

Kies de passende pallet voor uw waardevolle goederen!
Een bepalend onderdeel in uw transportketen is de weg die uw handelswaar naar de klant aflegt. De goederen verdwijnen immers uit zicht en verlaten uw controlebereik. U wilt er natuurlijk wel ervoor zorgen dat uw producten heelhuids op de bestemming aankomen. Een zeer belangrijk aspect is daarbij de keuze van de juiste pallet. Pallets kopen in Noord-Brabant doet u dan ook bij Pallethandel de Bruijn in Rucphen, tussen Breda en Roosendaal.

Pallets kopen in omgeving Breda / Roosendaal

Pallethandel de Bruijn uit Rucphen, tussen Roosendaal en Breda, houdt zich bezig met het repareren, inkopen en verkopen van pallets. Nieuwe en gebruikte pallets. Voor elke soort goederen is er een oplossing op maat. De bekendste pallets zijn zogenoemde blokpallets van 120 bij 100 cm. Daarnaast zijn ook de euro pallets (120 bij 80 cm) erg populair. Tevens is er aanbod aan vierkante pallets in verschillende maten en ook balkpallets zitten in het assortiment. U kunt al deze soorten pallets kopen.

Pallets als onderdeel van het logistiek proces

Dankzij de slimme constructie zijn pallets een onmisbaar onderdeel geworden van onze logistieke oplossingen. Ze zijn essentieel en allang geen noodzakelijk kwaad meer bij het transport. Pallets vormen onderdeel van het logistieke proces waaraan hoge eisen gesteld mag worden. Dat geldt niet alleen voor transportketens maar zeker ook voor voorraadbeheer.

Scherpe prijzen bij Pallethandel De Bruijn

Bij pallethandel de Bruijn kunt u pallets kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben altijd genoeg nieuwe en tweedehands pallets op voorraad en kunnen altijd binnen 24 uur leveren. Redenen genoeg om contact op te nemen met dé verkoper van pallets in Noord-Brabant! Bel 0165 343 037 of e-mail: info(at)debruijnpallets.nl

Recente artikelen

Eigen Haal- en brengservice

Eigen Haal- en brengservice

Bekijk details

Voorraadbeheer

Geen overtollige pallets meer!

Bekijk details