Je bent hier:

Over ons

De Bruijn Pallets

De Bruijn heeft het allemaal

Wij kopen en verkopen alle soorten en maten pallets die denkbaar zijn, zowel nieuwe als gebruikte.

U zou het niet zeggen, maar er zijn een heleboel verschillende pallets die voor een heleboel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Of het nou voor een particulier is of voor een bedrijf, onze professionele pallethandel heeft alle soorten en maten pallets op voorraad. Pallets vormen een onmisbare schakel in het vervoeren van goederen.

Pallethandel de Bruijn is al meer als 35 jaar gespecialiseerd in het inkopen, repareren en verkopen van alle soorten pallets. Bent u op zoek naar een pallethandel die u kan voorzien van oplossingen op maat? Dan is Pallethandel de Bruijn uw bedrijf bij uitstek. Wilt u meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze pallethandel in Rucphen

Waarom kiezen voor ons

45+ jaar ervaring in de pallethandel

Compleet assortiment pallets, zowel nieuwe als gebruikte pallets, geschikt voor vorkheftruck en/ of pompwagen.

De meest voorkomende standaardpallets zijn:
• Europallets
• blokpallets
• voorraadbeheer
• vierkante pallets
• balkpallets
• eenmalige pallets
• CP pallets

Aangesloten bij Val-I-Pac

De Bruijn pallets is aangesloten bij Val-I-Pac. Val-I-Pac verzamelt voor de Belgische bedrijven de recyclage- en valorisatiebewijzen. Dit geschiedt onder andere via gegevens die de Bruijn Pallets registreert en aan Val-I-Pac doorgeeft. Hierdoor hoeft u zelf geen administratie bij te houden van de overtollige pallets welke bij u door de Bruijn Pallets zijn opgehaald. Val-I-Pac stuurt deze gegevens vervolgens door naar de overheid.

Geschiedenis

Opgericht in 1976

Handelsonderneming K de Bruijn werd in 1976 te St.Willebrord opgericht door Kees de Bruijn.
De eerste jaren hield Kees de Bruijn zich bezig met het kleinschalig inkopen van pallets, reparatie en verkoop.

In 1990 is de zoon Andre ook in het bedrijf gekomen. Na een stevige groei diende men in 1992 op zoek te gaan naar een nieuwe bedrijfslocatie. Deze werd  gevonden in Rucphen aan de Korte  Hei.

Sinds 1999 is de Bruijn ook in het bezit van alle vergunningen voor zowel nationaal als internationaal transport.

 

 

 

In 2000 werd het bedrijf overgenomen door de zoon Andre.
Toen zich vervolgens in het jaar 2008 nieuwe expansiemogelijkheden zich voordeden werd daar op ingegaan zodat er in april 2009 het nieuwe pand werd betrokken aan de Nijverheidsstraat 11 te Rucphen.

Our partners

Well-known international companies