Chemische pallets

Chemische pallets, zowel nieuw als gebruikt

Chemische pallets

CP pallets zijn pallets die vooral gebruikt worden in chemische bedrijven. DCUCI (verbond der chemische industrie in Duitsland) en de APME (Association of plastic manufacturers in Europe) hebben dit systeem opgesteld en hun leden gevraagd om zoveel als mogelijk deze pallets te gebruiken om zo een poolsysteem te creëren.

WILT U MEER INFORMATIE?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van CP pallets. Bel naar: 0165 343 037 of mail naar: info@debruijnpallets.nl

9 TYPES CHEMISCHE PALLETS

Er zijn 9 types CP pallets: CP1 tot CP9 met verschillende afmetingen. De CP Pallet van de Bruijn pallets uit Rucphen is uiterst efficiënt en makkelijk te gebruiken in de transport- en opslagsector. Pallets zijn op het eerste gezicht eenvoudige producten, maar de vele manieren waarop ze toe te passen zijn maken ze tot een onmisbaar materiaal bij de transport en opslag voor vele (kleine of grote) ondernemingen.

ZOEKT U NAAR DE BESTE PALLETS VOOR UW BEDRIJF?

Dan bent u bij de Bruijn pallets uit Rucphen aan het juiste adres. de Bruijn pallets is uw beste en goedkoopste partner op het gebied van de CP pallet uit geheel Holland en Belgie.

De Bruijn pallets beschikt over grote hoeveelheden CP pallets, zowel voor veelvuldig of juist eenmalig gebruik. Bovendien treft u bij de Bruijn pallets, pallets van verschillende materiaalsoorten. Of u nu zoekt naar pallets van kunststof of hout: Bij de Bruijn pallets is het verkrijgbaar. De Bruijn pallets staat niet alleen garant voor vele verschillende soorten en materialen, maar ook voor een goede service en scherpe prijzen. De ultieme combinatie tussen de beste materialen en een uitstekende service vindt u bij de Bruijn pallets.

CP pallets worden vooral gebruikt in Europese chemische bedrijven. Deze pallets zijn gemarkeerd van CP1 tot CP 9, maar kunnen natuurlijk ook in elke andere industrie tak, dus ook in de voedselindustrie gebruikt worden. De Bruijn Pallethandel koopt en verkoopt alle varianten van de CP pallet. Wij garanderen de hoogste kwaliteit, beste service en beste prijzen op al uw CP pallets en Europallets

Eigen haal- en brengservice

Eigen haal- en brengservice

Bekijk details

Voorraadbeheer

Geen overtollige pallets meer!

Bekijk details