Pallets repareren

De reparatie van pallets in eigen huis

Reparatie van pallets in regio Breda

De reparatie van pallets vindt u bij ons in Rucphen, vlak bij Breda altijd tegen scherpe prijzen. Palletgroothandel de Bruijn is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte pallets. Onze jarenlange ervaring in eersteklas pallets van een goede kwaliteit, ons assortiment en een voorraad van méér dan 50.000 stuks zorgen nog altijd voor veel tevreden klanten.

De reparatie van pallets in eigen huis

In de goed uitgeruste werkplaats van onze pallethandel nabij Breda krijgen veel pallets weer een nieuw leven. Een kleine reparatie kan betekenen dat u weer jarenlang gebruik kunt maken van deze pallet. En dat spaart weer kosten uit. Mocht het toch zo zijn dat de pallet niet meer te herstellen is, dan hebben wij als palletgroothandel altijd een passend nieuw of gebruikt alternatief, gewoon op voorraad.

Pallet controle

Wij repareren nieuwe en gebruikte pallets, waaronder blokpallets. Ook voor eenmalige, tweewegpallets en vierwegindustriepallets zit u goed bij ons. Bij Palletgroothandel de Bruijn is het repareren van pallets een belangrijk onderdeel van het werk. Alle binnengekomen pallets worden eerst uitvoerig gesorteerd en gecontroleerd. De beschadigde pallets worden in onze eigen werkplaats gerepareerd. Een pallet is een gebruiksvoorwerp waar vaak ruw mee omgegaan wordt. Het is dan ook normaal dat er in de praktijk dus wel eens een pallet schade oploopt. Echter, een kapotte pallet hoeft meestal niet weggegooid te worden. In veel gevallen is een reparatie prima mogelijk waardoor het kopen van nieuwe Europallets niet nodig is.

Kies en koop bij ons uit verschillende formaten pallets

Ongeacht het formaat en de staat van een pallet leveren wij diverse diensten. Goede pallets worden direct weer ingezet. Bij kapotte pallets voeren wij een reparatie uit en schrootpallets worden netjes gedemonteerd. Tegen een vooraf afgesproken tarief komen wij uw overtollige pallets ophalen op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland. Wij hanteren hierbij de stelregel dat voor alle nog bruikbare pallets een prima vergoeding wordt betaald. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0165 343 037.

Eigen haal- en brengservice

Eigen haal- en brengservice

Bekijk details

Voorraadbeheer

Geen overtollige pallets meer!

Bekijk details