Voorraadbeheer

Voorraadbeheer pallets

VOORRAADBEHEER PALLETS

Pallets vormen een onmisbare schakel in de logistieke keten en zijn een hulpmiddel bij het bereiken van een hoge mate van efficiency in intern transport, opslag en vervoer.
Kortom: snelle beschikbaarheid is voor u als klant van het grootste belang. Het op voorraad houden van pallets vergt echter kostbare ruimte.

Reden genoeg om de Bruijn pallets in te schakelen! Zij kunnen uw pallets opslaan maar ook sorteren en repareren zodat u nergens geen omkijken meer aan heeft
de Bruijn pallets beschikt over een grote voorraad gebruikte en nieuwe pallets en is als geen ander in staat om binnen 24 uur te leveren.

Geen overtollige pallets meer

Voordat overtollige pallets voor u een sta-in-de-weg worden, haalt de Bruijn pallets ze bij u weg. Mocht u geen pallets afnemen maar wel uw overbodige pallets willen inleveren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Kennis van de markt

Samenvattend mogen we stellen dat de producten van de Bruijn pallets niet alleen ruimschoots voldoen aan alle functionele en technische eisen, maar ook qua prijs-prestatie uitstekend scoren. Een status die de Bruijn pallets heeft bereikt dankzij haar kennis van de markt en haar gekwalificeerde en terzake kundige medewerkers.

Eigen haal- en brengservice

Eigen haal- en brengservice

Bekijk details

Voorraadbeheer

Geen overtollige pallets meer!

Bekijk details